Privatlivspolitik

Databeskyttelseserklæring

—-


AFSNIT 1 – PERSONLIGE OPLYSNINGER, DER INDHENTES

Når du foretager et køb i vores butik, Som en del af vores købs- og salgsproces indsamler vi de personlige oplysninger, du giver os, f.eks. dit navn, din adresse og din e-mailadresse.

Når du surfer på vores shop, modtager vi også automatisk din computers internetprotokoladresse (IP-adresse), som giver os mulighed for at få flere oplysninger om den browser og det operativsystem, du bruger.

E-mail marketing (hvis relevant): Med din tilladelse kan vi sende dig e-mails om vores butik, nye produkter og andre opdateringer.


ARTIKEL 2 – Samtykke

Hvordan får du mit samtykke?

Når du giver os dine personlige oplysninger for at gennemføre en transaktion, bekræfte dit kreditkort, placere en ordre, planlægge en levering eller returnere et køb, antager vi, at du giver dit samtykke til, at vi indsamler dine oplysninger og kun bruger dem til dette formål.

Hvis vi beder dig om at give os dine personlige oplysninger af andre årsager, f.eks. til markedsføringsformål, vil vi enten bede dig om dit udtrykkelige samtykke direkte eller give dig mulighed for at afslå det.


Hvordan kan jeg tilbagekalde mit samtykke?

Hvis du, efter at du har givet os dit samtykke, ændrer mening og ikke længere giver dit samtykke til, at vi kontakter dig, indsamler dine oplysninger eller videregiver dem, du kan underrette os ved at kontakte os på info@wok-group.comPARTIKEL 3 – AFSLØRING

Vi kan videregive dine personlige oplysninger, hvis vi er forpligtet til det i henhold til loven, eller hvis du overtræder vores Vilkår og betingelser.ARTIKEL 4 – Cloudway

Vores webshop er hostet på Cloudway. De giver os den online e-handelsplatform, der gør det muligt for os at sælge vores tjenester og produkter til dig.


Dine data gemmes i Cloudways datalagringssystem og databaser og i Cloudways generelle applikation. Dine data opbevares på en sikker server, der er beskyttet af en firewall.


Betaling:

Hvis du foretager dit køb via en direkte betalingsgateway, gemmer Cloudway i dette tilfælde dine kreditkortoplysninger. Disse oplysninger er krypteret i overensstemmelse med Payment Card Industry Data Security Standard (PCI-DSS). Oplysninger om din købstransaktion opbevares så længe, som det er nødvendigt for at gennemføre din ordre. Når din ordre er afsluttet, slettes oplysningerne om købstransaktionen.

Alle direkte betalingsgateways overholder PCI-DSS-standarden, som forvaltes af PCI Security Standards Council, og som er et fælles initiativ af virksomheder som Visa, MasterCard, American Express og Discover.

PCI-DSS-kravene sikrer en sikker behandling af kreditkortdata i vores butik og hos vores tjenesteudbydere.

For yderligere oplysninger kan du se Cloudway Servicevilkår her eller Privatlivspolitik her.


ARTIKEL 5 – Tjenester leveret af tredjepart


Generelt, de tredjepartsleverandører, som vi bruger, indsamler, bruger og videregiver kun dine oplysninger i det omfang, det er nødvendigt for at udføre de tjenester, de leverer til os.

Men nogle tredjepartstjenesteudbydere, såsom betalingsgateways og andre betalingstransaktionsprocessorer, har deres egne politikker om beskyttelse af personlige oplysninger om de oplysninger, vi skal give dem i forbindelse med dine købstransaktioner.

Med hensyn til disse udbydere anbefaler vi, at du læser deres privatlivspolitikker omhyggeligt, så du kan forstå, hvordan de vil håndtere dine personlige oplysninger.

Husk, at nogle udbydere kan være placeret eller have faciliteter i en anden jurisdiktion end du eller vi. Så hvis du beslutter dig for at gennemføre en transaktion, der kræver en tredjepartsleverandørs tjenester, kan dine oplysninger være underlagt lovgivningen i den jurisdiktion, hvor leverandøren befinder sig, eller i den jurisdiktion, hvor dennes faciliteter befinder sig.

For eksempel, hvis du befinder dig i Canada, og din transaktion behandles via en betalingsgateway i USA, kan dine oplysninger, der bruges til at gennemføre transaktionen, blive videregivet i henhold til amerikansk lovgivning, herunder Patriot Act.

Når du forlader vores butiksside eller bliver omdirigeret til en tredjeparts hjemmeside eller applikation, er du ikke længere omfattet af denne privatlivspolitik eller vores hjemmesides salgs- og brugsbetingelser.


Links

Du kan forlade vores websted ved at klikke på visse links på vores websted. Vi påtager os intet ansvar for disse andre websteders fortrolighedspraksis og anbefaler, at du læser deres fortrolighedspolitik omhyggeligt.ARTIKEL 6 – SIKKERHED

For at beskytte dine personlige data, vi træffer rimelige forholdsregler og følger branchens bedste praksis for at sikre, at de ikke går tabt, misbruges, tilgås, videregives, ændres eller ødelægges på en uhensigtsmæssig måde.

Hvis du giver os dine kreditkortoplysninger, vil de blive krypteret ved hjælp af SSL-sikkerhedsprotokollen og gemt med AES-256-kryptering. Selv om ingen metode til overførsel via internettet eller elektronisk lagring er 100 % sikker, følger vi alle PCI-DSS-krav og implementerer yderligere generelt accepterede industristandarder.
COOKIES

Her er en liste over de cookies, vi bruger. Vi har listet dem her, så du har mulighed for at vælge, om du vil tillade dem eller ej.

_session_id, en unik sessions-id, giver Cloudway mulighed for at gemme oplysninger om din session (referrer, henvisende side osv.).


_Cloudway_visit, ingen data tilbageholdt, varer 30 minutter siden sidste besøg. Bruges af vores hjemmesideudbyders interne statistiksporingssystem til at registrere antallet af besøg.

_Cloudway_uniq, ingen data opbevares, udløber ved midnat (afhængigt af den besøgendes placering) den følgende dag. Beregner antallet af besøg i en butik pr. unik kunde.


kurv, unik identifikator, varer i 2 uger, gemmer oplysninger om din indkøbskurv.

_secure_session_id, unique session identifier

storefront_digest, unik identifikator, udefineret, hvis butikken har et password, bruges til at vide, om den aktuelle besøgende har adgang.ARTIKEL 7 – TILLADELSE


Ved at bruge dette websted, du erklærer, at du er myndig i din bopælsstat eller -provins, og at du har givet os dit samtykke til at tillade mindreårige personer, som er afhængige af dig, at bruge dette websted.


AFSNIT 8 – ÆNDRINGER I DENNE PRIVATBESKYTTELSESPOLITIK

Vi forbeholder os ret til at ændre denne fortrolighedspolitik til enhver tid, så kig tilbage jævnligt. Ændringer og præciseringer træder i kraft straks efter, at de er blevet offentliggjort på webstedet. Hvis vi foretager ændringer i indholdet af denne politik, meddeler vi dig her, at den er blevet opdateret, så du ved, hvilke oplysninger vi indsamler, hvordan vi bruger dem, og under hvilke omstændigheder vi videregiver dem, hvis det er tilfældet.

Hvis vores butik bliver overtaget af eller fusioneret med en anden virksomhed, kan dine oplysninger blive overført til de nye ejere, så vi kan fortsætte med at sælge dig produkter.KØLINIER OG KOORDINATER

Hvis du ønsker det: Få adgang til, korrigere, ændre eller slette alle personlige oplysninger, vi har om dig, indgive en klage, eller hvis du blot ønsker flere oplysninger, kan du kontakte vores Privacy Standards Officer på info@wok-group.com